buna seara,cum as putea sa anulez un litigiu pe propriul meu apartament care a fost pus de catre fostul meu iubit ce mi-a intentat proces?pe motiv ca el a trimis banii in contul vanzatorului iar acum el cere anularea contractului unde sta scris doar numele meu imi puteti da un sfat daca s-ar putea anula litigiul inainte de finalizarea procesului?am inteles de pe forum intr-un msj ca numai cineva care are o legatura cu apartamentul fost prpritr ar putea nota in cartea funciara,nu si avocatafostului meu iubit ast un rasp un sfat concret in ce as putea face
de la semnarea contractului si pana la intentare in proces au trecut aproape 3 luni fara vreo 6-7 zile,nici vorba sa fie trecut undeva de unde a incasat banii vanzatorul, din alta parte decat de la mine este un contract de vanzare cumparare obisnuit fara sa apara vreo clauza si nici vreun cont bancar in care sa dovedeasca ca el a participat cu vreun euro la ap ci ca eu am achita pretul integral in fata notarului..... etc, el are dovada doar o chitanta de la banca unde a trimis banii pe numele celor 2 frati care detineau apartamentul pe numele unuia dintre ei dar ambii au primit 2 sume de bani unul avans celalalt resul sumei pana la achitare ap deci dupa 3 luni in care fostul a fost de acord, isi mai poate recupera banii de la vanzator sau sa imi anuleze mie cotractul? ms frumos