Dupa ce am pierdut la fond ,in recurs din cauza decesului uneia dintre reclamante,despre a carui deces s-a aflat abia la primul termen in recurs. Tribunalul a dispus trimiterea dosarului pentru rejudecare la judecatorie, dar nu am mai platit nici o taxa.Acum judecatoria ne-a dat castig doar pentru una din cele doua cereri, a dispus sa primim o suma ce reprezenta 1/2 din cheltuieli, suma precizata in sentinta.Am declarat recurs,(desi ce am cerut nu a fost declarat ca nefondat ,dar ne-a trimis la prefect pentru obtinerea titlului). In acest recurs instanta ne-a acordat si titlul solicitat, adica ce ne-aq fost refuzat de judecatori, si ne-a mai dat ceva din cheltuieli.Paratii au declarat si ei recurs dar a fost declarat nefondat si i-a obligatla plata cheltuielilor de judecata . Verificandsuma recuperata am constatat ca ne-au fost aprobate doar 2/3 din valoarea cheltuielilior de judecata. E corect ? Ce trebuie sa facem, nu-i prea tarziu,dispozitia a fost motivata in febr. 2014 iar decizia in oct.2013, sau ca dispozitia este irevocabila.Va multumesc anticipat
Analizand inscrisurile depuse in dovedirea cheltuielilor solicitate, instanta a considerat ca numai 2/3 din valoarea cheltuielilor sunt justificate, si din acest motiv a luat hotararea respectiva.
In motivarea sentintei judecatoarea precizeaza ca suma reprezinta 1/2din cheltuieli,adica proportional cu cat a acceptat din cererile noastre, desi nici cererea a doua nu a considerat-o nefondata dar,trebuia sa ma adresez prefecturii.Avand in vedere ca legea este schimbata si prevede ca trebuia acordat si punctul 2, asa cum a procedat si motivat tribunalul. Intrebarea mea este : daca au fost acordate tot ce am cerut ,de ce nu s-a acordat si total cheltuieli?Eu cred ca este o gresala de calcul pentru ca toate cheltuielile au fost bine justificate, si daca este asa ce trebuie sa fac.va multumesc anticipat
Dr. comercial
monichka
Buna ziua.Am si eu o intrebare.Care e urmatorul pas intr-un proces in dr. comercial-fond pretentii-in care debitorul a depus recurs iar instanta,la al 4 lea ... (vezi toată discuția)
Apel
cezar2017
Buna ziua,
Am facut o executare silita pentru nerespectare program vizita minor.Debitorula fost somat si trebuie sa plateasca o suma de bani ca cheltuieli ... (vezi toată discuția)