avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Interzicerea accesului la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Interzicerea accesului la locul de munca

buna ziua,
Sunt asociat 50% intr-o firma,dar si angajat.Celalalt asociat tot 50% este si administrator.De 2 saptamani ma agreseaza verbal,nu imi mai da voie sa folosesc calculatorul (motivand ca este al lui,),nu imi da voie sa desfasor activitatea specifica postului pe care il detin,,).mi-a fost interzis accesul in sediul firmei(verbal),pretinzand ca el este administrator si face ce vrea.De fapt el vrea ca eu sa-i cedez paritle mele sociale lucru cu care nu sunt de acord.Ce pot sa fac,Cui sa ma adresez deoarece consider ca sunt supusa unui abuz din partea acestui administrator.Despre accesul la documentele societatii nici nu poate fi vorba deoarece nu sunt tinute la sediul societatii ci acasa la el.
va multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 12:23, 17 Aprilie 2014
Puteti formula cerere de ordonanta presedintiala prin care sa solicitati sa va permita accesul la locul de munca si sa va permita desfasurarea activitatii. Se judeca de urgenta.
Mai puteti face plangere la ITM, avand in vedere ca aveti contract de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat 50% intr-un s.r.l cristinamatei1981 cristinamatei1981 Anul trecut m-am asociat cu un prieten intr-un s.r.l .50%-50%(el este si administrator iar eu sunt angajat).Cat timp mi-am vazut de treaba si nu am pus ... (vezi toată discuția)
Cearta intre asociati adutzza adutzza Buna ziua , acum cateva luni am infiintat cu inca o persoana o soc com , toate bune si frumoase pana acum, cand , asociatul meu s-a gandit sa preia cu forta ... (vezi toată discuția)