avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare termoficare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare termoficare

Este adevarat ca daca vreau sa ma debransez de la reteaua de termoficare trebuie sa fie cel putin 25% din locatarii blocului debransati >? Asa mi s-a spus de la Termo ,in cazul asta daca in bloc este doar unul sau doi locatari care au centrala sau niciunul inseamna ca nu voi putea sa mi pun centrala niciodata.Mi se pare absurd.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:54, 17 Aprilie 2014
Conditiile de debransare sunt legal prevazute
Conditiile de debransare pot fi impuse de fircare autoritate locala in parte
Exista localitati in care nu se mai admit debransarea de la sistemul centralizat de alimentare cu agent termic+apa calda a consumatorilor individuali din imobilele de locuit in comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea cheltuielilor cu intretinerea si reparatiile instalatiilor de termoficare PracticMan PracticMan Buna ziua, Solicit ajutorul dumneavoastra datorita unei dispute pe care o am cu Asociatia de Proprietari pe tema repartizarii cheltuielilor pentru ... (vezi toată discuția)
Debransare termoficare nituraducu nituraducu Buna ziua, In cursul zilei de azi am depus o cerere de debransare de la regia de termoficare craiova,iar de acolo mi s-a comunicat ca nu o sa primesc un ... (vezi toată discuția)
Montare centala termica de apartament nicu_strat nicu_strat m-am debransat de la reteau termica a blocului , in regie proprie , am depus o nota in care am anuntat administratorul asociatiei de locatari de efectuarea ... (vezi toată discuția)