avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire pierduta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire pierduta

Bunicii mei au avut in proprietare mai multe hectare de pamant si un imobil. Au avut 2 fete(mama si matusa) . Dupa moartea mamei si a tatalui meu matusa sa mutat in casa buniciilor unde locuusera parintii mei. Matusa sa casatorit cu un barbat c'è avea deja doi copii ( ea neavand copii) . Eu am plecat in Italia iar dupa moartea matusii mele am aflat tarziu cand deja sotul matusii a obtinut titlul de proprietate . Am deschis cu un avocat recurs pt a ataca decizia. In timpul procesului a decedat si unchiul. Iar judecatoarea Lea dat castig de cauza copiilor unchiului pt ca ,, dupa moartea matusii nu a fost vazut pe la imobil" si mau declarat strain de succesiune prin neacceptare. (Exista o foaie numita ,,certificat de vanzare-cumparare" din anul 1980 cu numele meu cum matusa miar fi dat o parte de 70.000 lei din mostenirea parintii lor mei si trebuie sa imi mai dea inca 25.000 sa renunt. È o foaie semnata cu martori din vremea respectiva ) Se mai poate face c'èva sa recuperez mostenirea ?
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 12:48, 18 Aprilie 2014
Prin acel "certificat de vanzare cumparare " dumneavoastra ati vandut mostenirea parintilor. Nu cred ca mai puteti obtine ceva, doar daca instanta decide sa vi se dea siferenta de 25.000 lei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunica vrea să îmi lase mie bunurile, dar mai are o fiică în viață. ce act putem face? Elisa08 Elisa08 Buna zia. As dori o informazioni. Bunica mea impreuna cu mine nepoata am facut taxa de sucesiune dupa moartea bunicului dupa 25 ani. Bunica vrea sa imi lase ... (vezi toată discuția)
Unde pot afla daca o ruda a fost inclusa in testament si daca are si certificat de mostenitor? vlad19722 vlad19722 Buna ziua! O matusa care a decedat a avut 5 hectare teren arabil ale dansei.Matusa nu a avut copii.Suntem mai multi mostenitori care avem dreptul la acest ... (vezi toată discuția)
***de unde?*** Anomiskaracuda Anomiskaracuda Caz: Casa + teren de 260 m.p. Eu cu sora mea avem jumatate si unchiul nostru cealalta jumatate. Am facut cadastrul, intrabularea dar fara iesire din ... (vezi toată discuția)