avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Victima unei erori tehnice Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Victima unei erori tehnice Orange

Telefonul ( pe firma) a fost brusc desfintat , astfel incat nu puteam suna si nu puteam fi sunat . Cei care ma sunau aflau ca numarul meu este "inexistent" . Peste 2 zile ma prezint la un punct de lucru Orange si aflu ca e suspendat pentru neplata (inexact). Acasa , avand chitanta cu care platisem cu 2 saptamani in urma , la termen , contactez Orange de pe telefonul fix - pe cheltuiala proprie - si dupa cca. 20 de minute aflu ca e vorba de o eroare tehnica si voi fi reconectat . (NICI MACAR SCUZE ! )
Ma simt profund nedreptatit ! Asadar , daca eu as intarzia cu plata dumnealor m-ar sanctiona rapid , fara un preaviz , fara un SMS de atentionare etc . Nu mi-au lasat nici macar posibiltatea de a suna la service clienti , ci pur si simplu l-au desfintat . Dar daca gresesc ei fata de mine , nu ar trebui folosita aceasi masura ?
Nici macar nu mi-au redus din abonament cele 3 zile in care nu am putut folosi telefonul !
Gestul in sine ma revolta ! As renunta si maine la serviciile lor , dar mai am 1,5 ani contract .
Dati-mi va rog un sfat despre cum i-as putea ... sanctiona . Chiar daca nu astept nici un castig sau compensatie m-as simti satisfacut daca ar fi sanctionati . Cui m-as putea adresa ?
Va multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 1 Mai 2009
Socrate358, utilizator
Cel mai recent răspuns: Diana Burah , Avocat 01:45, 1 Mai 2009
da ori formulati o reclamatie catre cei de la orange,daca de pe urma acestei "erori"ati suferit vreun prejudiciu ii puteti actiona in instanta cerand repararea prejudiciului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz din partea orange romania in roaming Melabella Melabella Buna. Am nevoie de un sfat, indrumare referitor la o problema pe care o am in prezent cu Orange Romania. Scriu mai jos detaliile: Sunt plecata in Statele ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac? marryy_lm marryy_lm Daca cineva ma poate lamuri si indruma ce am de facut ii multumesc anticipat. Situatia este urmatoarea: in data de 13 dec am achitat la banca rata la creditul ... (vezi toată discuția)
Datorie cesionata unei societati de recuperari creante anoniymus anoniymus Buna ziua!De aproximativ 1 an si jumatate am incetat a mai plati o factura Orange in valoare totala de 600 lei.Am recurs la acest lucru si din motivul ca, pe ... (vezi toată discuția)