avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Nu mi s-a plãtit pensia în cuantumul din decizia de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Nu mi s-a plãtit pensia în cuantumul din decizia de recalculare

sunt in pensie la limita de varsta dar mai lucrez in privat. in ian2014 am depus cerere pentru recalcularea pensiei. am primit decizia in 5 martie 2014 cu marirea aferenta, ok. , in luna aprilie am primit pe cuponul de pensie aceeasi pensie ca in martie fara marire , ce credeti ca se intimpla? e greseala? multumesc
Cel mai recent răspuns: olga2011 , utilizator 18:23, 19 Aprilie 2014
multumesc mult. sarbatori fericite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie militara ioangaspar ioangaspar Buna ziua,sunt pensionar militar si azi 22.03.2013 am primit o noua decizie de pensionare pri care sunt instiintat ca i-mi scade pensia cu 48 de lei.Mentionez ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei recalculate si a diferentelor mari2011 mari2011 am trimis acte pentru recalcularea pensiei pe 8 luni lucrate dupa stabilirea pensiei, am primit se decizia pe data de 16 mai , dar pe ultimul cupon de pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie militara ioangaspar1 ioangaspar1 In urma recalcularii pensiei, ca urmare a cotizatiei suplimentare, in luna fembruarie 2014 am primit o noua decizie de pensie ,care intra in vigoare incepand ... (vezi toată discuția)