avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chiriasi sub contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chiriasi sub contract

Buna seara .am un contract de inchiriere intre mine propietar si o societate comerciala . Eu am pus la dispozitie un spatiu comercial .dansii sunt in urma cu chiria neplatita de 4 luni. In contract scrie clar ca daca nu platesc am dreptul sa i evacuez. Intrebarea mea este daca pot sa i dau afara pur si simplu in baza contractului de inchiriere sau daca nu care i procedura de evacuare a dansilor ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:43, 20 Aprilie 2014
Actiune in instanta pentru evacuare pentru nerespectarea obligatiilor contractual asumate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contr. de inchiriere spatiu reziliat flori2006 flori2006 Buna ziua! Am mare nevoie de un sfat urgent. Am inchiriat un spatiu comercial de la o societate comerciala, sau cel putin asa am crezut.Contractul de ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere blue_lion blue_lion Am facut un act aditional la un contract de inchiriere intre mine ca propietar si o societate commerciala. As vrea sa intreb daca societatea comerciala intra ... (vezi toată discuția)
Am un contract de inchiriere neinregistrat la anaf, propietarul ... Smokefl0w Smokefl0w Am un contract de inchiriere neinregistrat la ANAF, propietarul insista sa eliberez garsoniera desi mai am 9 luni de contract. Eu o sa plec zilele astea ca nu ... (vezi toată discuția)