avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Retragere fond pensie facultativa ing
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Retragere fond pensie facultativa ing

Buna ziua, anul trecut am fost disponibilizat de la hidroelectrica din cauza insolventie si doresc sa retrag suma stransa in fondul de pensii facultativa de la ing. Contractul pentru fondul de pensii a fost incheiat in martie 2008 si ultima cotizatie a fost in data in iulie 2013.In momentul incheieri contractului domni de la ing au spus ca dupa o perioada de 5 ani pot sa utilizez fondul insa in ultima scrisoare de la ing scrie ca trebuie sa am implinita varsta de 60 de ani si 90 de cotizatii platite. Doresc sa stiu daca pot sa retrag bani din fondul acumulat.
Cel mai recent răspuns: nuga , utilizator 14:20, 7 Mai 2014
nuga a scris:

Buna ziua, anul trecut am fost disponibilizat din cauza insolventie si doresc sa retrag suma stransa in fondul de pensii facultativa de la ing. Contractul pentru fondul de pensii a fost incheiat in martie 2008 si ultima cotizatie a fost in data in iulie 2013.In momentul incheieri contractului domni de la ing au spus ca dupa o perioada de 5 ani pot sa utilizez fondul insa in ultima scrisoare de la ing scrie ca trebuie sa am implinita varsta de 60 de ani si 90 de cotizatii platite. Doresc sa stiu daca pot sa retrag bani din fondul acumulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia privata! gici gici Buna ziua!Eu am lucrat timp 19 ani si 9 luni intr-o institutie de stat,timp in care mi s-a oprit de pe statul de plata suma care trebuia oprita pentru pensia ... (vezi toată discuția)
Pensie privata pilon ii dapetria dapetria Buna ziua, In anul 2008 - in necunostinta de cauza(neinformandu-ma suficient) am optat pentru participarea la un fond de pensii privat ING, pilonul II- pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala texasimo texasimo Mama este nascuta la 31.05.1957 si este interesata de a obtine pensia anticipata partiala. A lucrat din aug.1983 (cand a terminat facultatea de 5 ani) pana in ... (vezi toată discuția)