avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... scoaterea de sub urmarire penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

scoaterea de sub urmarire penala

In cazul in care esti scos de sub urmarire penala sau se dispune urmarirea penala ,trebuie sa fii anuntat prntr-un fel (telefon ,posta,etc) ?
Cel mai recent răspuns: ContSters42058 , utilizator 12:10, 1 Mai 2009
Nimeni nu stie nimica ?
In cazul scoaterii de sub up , copia de pe ordonanta sau rezolutia prin care procurorul dispune incetarea sau scoaterea de sub up se comunica persoanei care a facut sesizarea , invinuitului sau inculpatului , si dupa caz, altor persoane interesate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand nu se comunica rezolutia procurorului? eusaisapte eusaisapte Am observat intr-un raspuns al procurorului ca exista un dosar categorisit ca inchis, dar la care n-am primit o copie a rezolutiei. in ce cazuri nu se comunica ... (vezi toată discuția)
Cercetat pentru abuz în serviciu.pot face plângere pentru denunþare calomnioasã? matusca matusca Sunt fost politist judiciarist. In urma cu 12 ani am fost reclamat de catre o persoana pentru savarsirea infractiunilor de „abuz in serviciu contra ... (vezi toată discuția)
Urmarirea penala cleo23 cleo23 Buna ziua, O persoana asupra careia Parchetul s-a pronuntat pentru inceperea urmaririi penale pentru vatamare corporala si alte violente, in ce conditii poate ... (vezi toată discuția)