avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contractul de comodat se legalizeaza?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contractul de comodat se legalizeaza?

buna ziua,

va rog sa imi spuneti daca contractul de comodat pentru deschiderea unei firme trebuie legalizat

multumesc
Buna ziua,

Nu este nevoie de legalizarea contractului de comodat. In cazul in care vorbeam de un contract de inchiriere, acesta devenea executoriu daca era autentificat.
Nu este nevoie sa fie legalizat la notar,dar cel putin este indicat sa se certifice data si semnaturile de catre un avocat.
nu este necesara legalizarea, dar la ORC va vor cere sa fie declarat la finante.
La ORC Bucuresti nu se cere declararea lui la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un nou punct de lucru loredana.m loredana.m buna seara, imi poate spune cineva ce acte imi trebuie ptr infiintarea unui nou pct de lucru. Daca depozitul pe care il inchiriez este format din 2 camere si ... (vezi toată discuția)
Procura auto pentru bulgaria! Vicktoras Vicktoras Doresc sa plec in concediu cu masina socrului meu in Bulgaria. Imi este necesara procura? Cat costa? (vezi toată discuția)
Sediu social andrei_bucuresti andrei_bucuresti Buna ziua, as dori sa stiu ce responsabilitati implica un SEDIU SOCIAL pentru proprietarul apartamentului. Este vreun motiv pentru care ar trebui sa se ... (vezi toată discuția)