avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa il dau in judecata pe tatal copilului meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa il dau in judecata pe tatal copilului meu

buna,ma numesc diana si am o fetitza de 2 ani si 2 luni..iar in tot acest timp tatal fetitzei mele nu a contribuit cu nimic la cresterea fetei..nu a vrut sa recunoasca fata iar acuma dupa atata timp vrea sa mi-o ia...ajutati-ma va rog nu stiu ce sa fac..eu nu lucrez dar am un sprijin financiar de la parinti mei..fata mea nu duce lipsa de nimik..poate sa imi ia fata?ce sa fac sa nu o pierd?va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 08:27, 23 Aprilie 2014
Eu cred ca a recunoscut-o..
Daca aveti teama, desi cred ca sunt doar amenintari, actionati-l in judecata ca sa stabiliti ca locuinta copilului sa fie la dvs.
Corect, dar va trebuie si venituri. Legale, ale dv., nu de la parinti/rude.
Pana atunci, nu stati cu frica in san, ca nu aveti de ce, daca o fura e infractiune. Legal o poate lua doar daca o dati dv. Ati incercat sa i-o dati?
tatal nu si-a recunoscut copilul, din ceea ce ati spus , astfel incat nu are nici un drept legal sa va ceara fata. daca va lua fetita pur si simplu, in timp ce aceasta se afla intr-un loc public, va savarsi infractiunea de rapire .
personal cred ca doar va terorizeaza psihic , incearca sa va controleze , poate in incercarea disperata de a nu va lasa pe dvs sa va refaceti viata cu un alt barbat .
repet, atata timp cat dansul nu-si recunoaste copilul, legal, nu are nici un drept in ceea ce-l priveste .
daca continua cu amenintarile, spuneti-i ca ati contactat un avocat si acesta v-a sfatuit sa-i faceti plangere penala pentru amenintare, daca continua sa va ameninte ca va ia copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fetitza mea mlymelisa mlymelisa am o fetita de 1 an si 3 luni sunt necasatorita cu tatal fetei dar este trecuta pe numele lui...el nu lucreaza si nici nu se oboseste cu munca eu asigur totul ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre consecințele recunoașterii copilului Beatricemirela Beatricemirela Am o fetita de 4 lui am nascut in spania ca tatal. Copilului nu ma primit acasa ultimile luni cand eram gravida si am nascut in spania si am pus fata pe numele ... (vezi toată discuția)
Copil din afara casatoriei .. lore00 lore00 am si eu o problema, sunt necasatorita, si o sa am un copil curand , as dori sa stiu cum este mai bine sa fac legal ca acest copil sa ramana al meu , ? daca ... (vezi toată discuția)