avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... ONG ar putea obtine subventii...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

ONG ar putea obtine subventii...

Buna ziua,
As dori sa intreb daca poate beneficia si ONG de aceste subventii.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 23:33, 23 Aprilie 2014
Poate ca ar trebui sa detaliati putin domeniul in care obtineti venituri din activitatea economica si pentru ce doriti subventii?
Buna ziua,
Asociatia se ocupa cu ajutoare pt.cei saraci,ajutoare primite din strainatate ca si donatii iar pentru vanzarea lor la un pret simbolic este necesar angajarea un salariat si inchirierea un spatiu unde sa fie amenajat acest magazin.Subventia pe care dorim sa o obtinem se refera la acest viitor angajat .

Va multumesc.
Aici sunt 2 aspecte
1. daca ajutoarele sunt pentru persoane, familii care sunt sub nivelul de subzistenta, acestea nu pot fi vandute catre aceste persoane.
2. Daca aveti donatii de haine si doriti sa realizati un magazin prin care sa vindeti produsele, puteti infiinta o intreprindere sociala sa angajati persoanele care deservesc aceasta intreprindere.
Cititi pe POSDRU axa 6.1 care are finantare europeana
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere second hand Apostol27 Apostol27 Îmi poate spune cineva va rog, de ce acte am nevoie sa vad haine second hand, spațiul fiind al meu...? (vezi toată discuția)
Intrepridere individuala angcris angcris Am demarat formalitatile pentru infiintarea unei Intreprinderi individuale. Initial am dorit sa infiintez un SRL dar cei de la Reg. Comertului m-au sfatuit ... (vezi toată discuția)
As dori sa imi deschid propria librarie Mamica2019 Mamica2019 Buna ziua! As dori sa imi deschid propria librarie,dar nu imi doresc una mare! daca se poate as dori sa stiu mai multe detalii in legatura cu aceasta afacere ... (vezi toată discuția)