avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuare fiu din domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuare fiu din domiciliu

Ofamilie locuieste intr-o casa la curte:mama necasatorita ,56 ani,fiul necasatorit37 ani si mama mamei,87 ani .Mama aduce in casa un barbat cu care convietuieste si vrea sa-l dea pe fiu afara din casa ei;ea avand acte de proprietate.Poate face acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 08:19, 23 Aprilie 2014
depinde de caz. in principiu se poate daca ea este singurul propietar. a fi recomandat ca baiatul sa consulte un avocat sa vada ce variante are sa se apere
Daca mama e singurul proprietar, rezulta ca fiul e doar tolerat acolo, asa ca mama se poate adresa instantei cu cerere in evacuare.
in cazul in care fiul are mutatie la acea adresa, mama sa il poate evacua , formuland o cerere de evacuare in acest sens.
daca imobilul ar fi fost detinut in coproprietate , de catre mama si fiu, altfel ar fi fost situatia .
sfatul meu ar fi , ca fiul sa incerce sa pastreze relatii bune cu mama sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare ! stelutaalistar stelutaalistar Poate fi introdusa actiune in evacuarea unui imobil (o casa la curte ) de catre fiica (majora) si mama acesteia (fosta sotie a propietarului) de catre ... (vezi toată discuția)
Apartament trecut cu contract vz-cumparare Mirela42 Mirela42 Buna ziua, As dori sa semnalez o situație. Parintii mei mi au incheiat un contract de vanzare cumparare inainte de casatorie , aproximativ in anul 1996, cu ... (vezi toată discuția)
Partajul voluntar bibicu_56 bibicu_56 Buna ziua! In urma efectuarii succesiunii, la notar s-a facut un act de partaj voluntar intre succesori, adica mama si cei 2 fii. unul dintre fii a primit un ... (vezi toată discuția)