In 2012 am achizitionat un imobil (teren+casa) ,conform act vanzare/cumparare in care este specificat ca terenul este liber de orice sarcini si servituti. Curtea este traversata de un canal termic, ce apartine RADET, prin care acesta distribuie agent termic si apa calda menajera catre o parte din blocurile arondate, precum si imobilului meu.
Conform legii 51/2006 actualizata in 12.11.2009, art.36 lit.d, am solicitat despagubiri lunare constand in degrevarea de la plata incalzirii apei calde menajere, precum si a energiei termice, in caz contrar am cerut mutarea canalului termic de pe terenul aflat in proprietatea mea.
Neprimind raspuns, dupa 44 de zile am mers in audienta la dl director, Acesta motivand ca, despagubirea nu poate fi acordata, intrucat la momentul achizitionarii imobilului, canalul termic exista, si mutarea canalului termic fiind posibila conform legii 325/2006 art. 34,(pe cheltuiala celui care solicita mutarea).
Considerati ca dl. director a raspuns corect ?
Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu cateva sfaturi in acest sens.
Debransare radet
ilione
Este obligatoriu proiectul de debransare RADET in conditiile in care blocul a fost debransat pentru neplata facturilor la 1 martie ? Exista o lege sau un ... (vezi toată discuția)