avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat handicap copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat handicap copil

Baietelul meu de 1 an si 10 luni are astm bronsic moderat partial remis sub tratament( avem 2 doze de spray pe zi). Dupa o internare la pediatrie, am hotarat sa mergem la pneumolog si am evitat spitalizarie. In concluzie, am inaintat dosarul pentru primirea gradului de handicap, avand o singura internare si scrisorile medicale de la medicul specialist. Ni s-a spus ca sunt slabe sanse sa primim raspuns pozitiv, pentru ca in lege se prevede obligativitatea a cel putin 3 internari. As vrea sa stiu daca este asa si care e aceasta lege.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mirela_cop , utilizator 09:44, 24 Aprilie 2014
Este vorba despre normele interne ale comisiei medicale de expertiza medicala persoane cu handicap
Asta inseamna ca fiecare comisie poate sa isi faca propriile criterii dupa care sa acorde gradele de handicap? Ele nu sunt stipulate printr-o lege (cum e Ordinul 18/2003), care sa fie valabila pentru toata lumea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grad handicap electromontajtm electromontajtm Buna ziua, Din copilarie sufar de astm bronsic si multiple alergii, am aflat acum la varsta de 48 ani ca pot beneficia de un grad de handicap pentru asta si ... (vezi toată discuția)
Schimbare grad handicap George Dan George Dan Bună seara mă vă rog să mă ajutați am un plămân distrus de tbc ân 2013 am depus dosarul la DGASPC si am primit gradul 2 accentuat la comisie an 2016 ... (vezi toată discuția)
Bună seara. sunt șanse pt o boala de astm bronsic alergic(copilărie) ... geo202 geo202 Bună seara. Sunt șanse pt o boala de astm bronsic alergic(copilărie) și pneumopatie interstițiala sa fac un dosar de handicap? (vezi toată discuția)