Buna ziua ,
am angajat un executor sa execute silit un imobil .
Timp de 2 ani nu s-a intamplat nimic(doar a trimiso cerere catre Primaria unde se afla imobilul ,ce suprafata de teren si ce imobil detine datornicii)
Cum pot sa imi recuperez banii dati executorului (pentru a merge cu dosarul catre alt executor)si care sunt pasii de urmat pentru solutionarea situatiei cat mai urgent
Jumatate din imobil este castigat in instanta cu hotarare irevocabila si definitiva de catre mine ,iar ca ceilalti sa detina jumatatea castigata de mine ,trebuie sa imi plateasca o suma de bani stabilita de catre instanta.
In cazul in care a trecut un termen de 6 luni in care nu ati facut demersuri pentru continuarea executarii dosarul se perima. Posibil sa fie perimat de mult dosarul dvs.
Am incercat sa luam legatura cu executorul telefonic si la biroul acestuia,dar de fiecare data nu era de gasit ,secretara ne spunea ca este pe teren ori acesta cunostea numarul de telefon de pe care era sunat si nu mai raspundea la telefon.....
Putem lua dosarul si sa angajam un alt executor ?Mai putem recupera ceva din banii pe care i-am dat executorului?
Multumesc
Daca dosarul este perimat nu aveti ce sa luati. Eventual titlul executor si sa incercati sa incepeti o alta executare.
In baza acestor informatii nu va pot spune daca puteti sa ii pretindeti ceva executorului.
Retineti doar ca in procedura de executare este obligatia dvs. sa staruiti in executare.
Renuntati la discutii telefonice. Executarea se face pe documente. (Cereri, adrese, etc).