avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contract individual APATERM ,statut ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contract individual APATERM ,statut (obligatii/raspundere) asociatii locatari.

buna ziua de 1Mai , subiectul pe crea doresc sa-l dezvoltam este legat de raspunderea As de Loc fata de proprietari in cazul neachitarii facturilor de utilitati catre soc furnizoare ,in speta locatarii printre care ma numar si eu am fost inf prin flyere de datorii restante neachitate de as de locatari ,urmand a se intrerupe furnizarea de apa in perioada imediat urmatoare vom locui la bloc dar vom aduce apa cu "galeata" mai nou pet-ul ....
Apoi se pot face contracte individuale de furnizare apa potabila/pers fizica?
De mentionat ca locuiesc in Galati,sper sa nu se intample asa ceva si in alte zone Ro.....
MM(multumesc mult).
MM:training:
Cel mai recent răspuns: kyko , utilizator 13:55, 4 Mai 2009
Care As de loc? As de loc sunteti dvs. Aveti conducere? Cine n- a platit facturile?
maarkyM a scris:

.... raspunderea As de Loc fata de proprietari ..... am fost inf prin flyere de datorii restante neachitate de as de locatari...
Apoi se pot face contracte individuale de furnizare apa potabila/pers fizica?

Sunteti membru al unei asociatii de locatari sau asociatii de proprietari?
Ce sunt acelea "flyere de datorii"?
Teoretic, conform legii 230/2007, se pot face contracte individuale de furnizare a apei potabile. Practic depinde de fiecare furnizor in parte.
Sunt din Craiova,si la noi pe scara am montat o conducta noua de apa rece,cine vrea se conecteaza,contra cost,la noua conducta.Se fac contracte individuale de furnizare a apei si canalului.Avem contor separat si nu ne intereseaza ce fac vecinii care nu au contoare individuale.Lucrarea se face cu Regia de apa,a costat 6.000 lei noi coloana pt.10 etaje,550lei introducerea apei in apartament.La fiecare etaj se afla 4 iesiri,pentru fiecare apartament,iar vecinii se leaga in functie de cum fac rost de bani.Totul e OK!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emitere factura - servicii , fara contract incheiat ! tutu12 tutu12 ..O societate care a preluat de la o Primarie , servicii de furnizare a APEI , emite si trimite facturi de APA POTABILA - catre persoane fizice , fara a fi ... (vezi toată discuția)
Apa canal valentina-iosub valentina-iosub Buna ziua, as dori si eu o idee de solutionare a unei probeleme foarte grave. Suntem un grup de locatari de la asociatia 269 din galati care se confrunta cu o ... (vezi toată discuția)
Restante furnizor apa. Danielaskd Danielaskd Furnizorul de apa potabila are incheiat un contract de furnizare a apei cu o asociatie de proprietari.Presedintele asociatiei nu plateste facturile la apa ... (vezi toată discuția)