avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu crestere copil

Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea situatie: avem o salariata din noiembrie 2013 angajata cu jumatate de norma. La o alta firma ea este angajata cu norma intreaga, insa dorinta ei ar fi sa intre in concediu crestere copil de la societatea noastra si de la cealalta sa-si dea demisia. Este ok aceasta alegere sau cum ar trebui procedat sa poate pleca in concediu fara sa aiba nici un fel de probleme. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elenabucataru , utilizator 15:54, 23 Aprilie 2014
Nu conteaza norma de lucru pentru suspendarea CIM si intrarea in CCC.
Angajata va depune la dosarul pentru CCC adeverinte de venituri realizate la ambele firme.
La firma dvs. faceti suspendarea, iar la cealalta va inceta CIM.
Are vreo importanta data incetarii cim de la cealalta societate? Ea este in 7 luni.
Multumesc frumos.
Nu are nicio relevanta data incetarii c.i.m. , atata timp cat incetarea se va face inainte de intrarea in CCC.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa cic si concediu medical annapop111 annapop111 Buna ziua, Sunt in concediu de ingrijire copil pe perioada de 2 ani, concediu care expira in 22 februarie 2014; firma la care sunt angajata este in ... (vezi toată discuția)
Incetare cim dana state dana state La multi ani! Anul nou sa va indeplineasca toate dorintele! Am o mica problemuta: O angajata care a stat in concediu de crestere copil in varsta de pana ... (vezi toată discuția)
Demisie sau acordul partilor evelina_lav25 evelina_lav25 Buna ziua.Am o nelamurire. Sunt angajata la firma mea din ianuarie 2012 pana in prezent cu jumatate de norma In august 2012 m-am angajat la o firma cu norma ... (vezi toată discuția)