avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Verificare ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Verificare ITM

Buna ziua!
Sotul meu lucreaza la o firma de transport. Se zvoneste ca patronii isi trec angajatii de la o firma la alta (mai detin o firma cu acelasi ob de activ.) alternand 4 ore/zi, cu concediu fara plata,fapt ce-i dauneaza la vechime. Cum ar putea verifica acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:49, 24 Aprilie 2014
Nu prea mai aveti cum , decat prin solicitarea unui stagiu de cotizare de la Casa de pensii.

La ITM nu se mai depun acte incepand cu data de 01.01.2011 , totul se depune/transmite prin REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca laura2008_angel laura2008_angel Am lucrat la SRLdin 22.09 2010 pana in 21.01.2011 iar pe cartea de munca imi scrie doar pana la 01.01 .2011 De ce? pe fluturasul de salariu din ... (vezi toată discuția)
Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)
Angajati fara carte de munca ? lucialuca lucialuca Buna seara! O persoana care s-a angajat la 1 ianuarie 2010 intr-o institutie publica a solicitat cartea de munca, dar i-a fost comunicat faptul ca nu mai ... (vezi toată discuția)