avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Cheltuieli deductibile
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Cheltuieli deductibile

Buna,

Stie cineva sa imi spuna ce cheltuieli pot deduce in cadrul unui cabinet notarial?
Dar o firma de consultanta in inginerie?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ContSters294670 , utilizator 13:38, 16 Octombrie 2014
Intrebarea e foarte generala,iar si pe PFA si pe persoana juridica pot fi deduse o serie de cheltuieli.Ca urmare consultati art.21(PJ) si art. 48(PFA) din Codul Fiscal.Acolo aveti atat cheltuielil deductibile cat si cele partial deductibile,respectiv nedeductibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amortizare cabinet avocat-urgent!!! Dinga Claudiu Dinga Claudiu Sunt uşor confuz în lipsa unor prevederi fiscale limpezi. Speţă: în 2005 am achiziţionat pe cabinet de avocat 2 autoturisme noi, unul cash iar ... (vezi toată discuția)
Comodat si deducere cheltuieli pfa brendissima brendissima Daca am un ctr de comodat pt autoturism (comodatar este pfa-ul, evident, iar comodant este persoana care o reprezinta), pot deduce cheltuielile cu casco, rca, ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii mijloace transport inchiriate, cheltuieli dedectibile slk268 slk268 Buna ziua ! Va rog frumos sa imi spuneti , in situatia in care o societate presteaza servicii de transport marfa , cu mijloace de transport inchiriate de la o ... (vezi toată discuția)