Am o fundatie non profit si am urmatoarea intrebare: este posibil sa organizez o expozitie (cu plata la intrare) in spatiul detinut de fundatie? As dori deasemenea sa am activitati de vanzare a souvenir-urilor legate de expozitie. In scopul fundatiei este specificat faptul ca pot organiza expozitii. Precizez ca spatiul unde functioneaza fundatia este obtinut in baza unei fise de calcul care nu imi permite subinchirierea. Va multumesc anticipat!
Sediul nu poate fi detinut in baza unei "fise de calcul" ci a unui contract de comodat, inchiriere sau alte asemenea act juridic bilateral, daca fundatia nu e proprietar al spatiului. Faptul ca nu e permisa subinchirierea nu are nicio legatura ca admisibilitatea sau nu sa desfasurati in acel spatiul activitati economice, cum e cazul unei expozitii care se viziteaza contra cost, sau vanzarii unor bunuri, daca prin contractul de inchiriere sau ce contract aveti cu proprietarul / detinatorul dreptului de dispozitie asupra spatiului nu vi s-a interzis asa ceva...
Contract de?
adrian_velicu
Buna seara,
Detin un spatiu comercial in chirie si doresc sa diversific activitatea existenta .Firma
care detine spatiul nu are voie sa aiba alte venituri ... (vezi toată discuția)