avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... in cazul meu platesc impozitul forfetar?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

in cazul meu platesc impozitul forfetar?

As dori sa stiu daca in cazul meu cu societate( neplatitoare de Tva si cu asociat unic) infiintata in oct.2008 dar cu activitate deschisa in ian 2009 voi plati impozitul forfetar anul acesta.Precizez activitatea nu afost suspendata din oct.2008 ci nu a inceput decat in ianuarie 2009.
Si daca impozitul pe profit va fi mai mic decat impozitul forfetar minim adica mai mic de 500 E voi mai plati cei 16% pe profitul si asa f.mic.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: alinaro , utilizator 23:39, 31 August 2009
Da, veti plati impozit forfetar.
Veti plati 16% pe profit, iar in cazul in care impozitul astfel rezultat va fi mai mic decat impozitul minim stabilit de lege, atunci veti plati impozitul minim (nu se cumuleaza cei 16% cu impozitul minim, stabilit conform grilei).
lory10 a scris:

Da, veti plati impozit forfetar.
Veti plati 16% pe profit, iar in cazul in care impozitul astfel rezultat va fi mai mic decat impozitul minim stabilit de lege, atunci veti plati impozitul minim (nu se cumuleaza cei 16% cu impozitul minim, stabilit conform grilei).
Buna
nu doresc sa redeschid un nou subiect pentru ca si eu am aceeasi intrebare, un alt caz.
Am firma suspendata in regim derogatoriu din 2006 iunie , acum in iunie 2009 implinind cei 3 ani de suspendare.In iunie am mers deja la un lichidator, am platit deja taxele de lichidare dar tocmai m-a sunat sa-mi spuna ca trebuie sa plaesc impozit 360 ron . de ce ?sunt obligata sa platesc acest impozit avand in vedere ca firma a fost suspendata pana in iunie si am demarat si procesul de lichidare ?

multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozitului forfetar viogeo viogeo Pentru un SRL cu asociat unic pentru care s-a depus cererea de suspendare a activitatii la data de 05.05.2009 la ONRC, si s-a obtinut regim derogatoriu de la ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar adonisvigalex adonisvigalex Buna ziua, Din data de 31.12.2007 firma pe care o administrez ca unic administrator se afla in regim derogatoriu pe 3 ani.In luna iunie 2009 am primit o ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar trim.iii krika8712 krika8712 Buna ziua, Ma confrunt cu niste probleme pe care nu pot sa le dau de cap, dar cu ajutorul vostru o sa se rezolve. In [b]2008 am impozit pe profit de ... (vezi toată discuția)