avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie amenda rovinieta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie amenda rovinieta

Buna ziua,am si eu intrebare.
In 2012 am divortat in urma partajului masina ia revenit sotului,masina fiind inmatriculata pe numele meu.In cazul in care este prins fara rovinieta amenda o plateste el sau eu.Pot contesta amenda cu acte partaj,divort,schimbare nume.Mentionez ca nu a facut acte la politie pe numele lui.Astept un raspuns-multumesc
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2014
aliri96, utilizator
Cel mai recent răspuns: aliri96 , utilizator 15:56, 27 Aprilie 2014
Buna ziua,
Da puteti.
In cazul in care sotul primeste amenda, iar masina este inca inmatriculata pe numele dvoastra, veti primi procesul verbal de contraventie, dvoastra, din pacate.
Atunci va trebui sa formulati plangere contraventionala impotriva acestuia.
Mai mult decat atat, pt. a evita ca pe viitor sa primiti alte amenzi, este necesar sa ii cereti fostului sot sa se prezinte la la Politie, Sectia inmatriculari-radieri autovehicule si sa indeplineasca toate formalitatile necesare in vederea transcrierii transmiterii dreptului de proprietate asupra vehiculului.
Va sfatuiesc, ca in cazul in care nu puteti avea un dialog cu acesta, sa ii transmiteti o notificare, in acest sens, prin avocat.
Buna ziua,eu am depus acte la politie prin care am anuntat ca am instrainat masina si am primit notificare de la ei ca au facut mentiunea in baza de date dar numai el pote face transcrierea.Nu pot dialoga.Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez un autoturism avand hotarare judecatoreasca Mihaela Hurdubae Mihaela Hurdubae Am vandut un autoturism iar cumparatorul nu a inmatriculat-o pe numele sau. Acum am o hotarare judecatoreasca in care cumparatorul este obligat sa isi ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta primita dupa ce am vandut auto karsor karsor Buna ziua, In 2013 am vandut masina unei persoane din Bucuresti cu acte facute si radiere de la fisc si am instrainat masina cu acte si numere inmatriculare ... (vezi toată discuția)
Respingere plangere contraventionala rovinieta previas previas Societatea a primit o amenda pentru lipsa rovinietei in anul 2011 .A facut plangere contraventionala ,intrucat autovehiculul a fost vandut cu factura in anul ... (vezi toată discuția)