Buna ziua,am si eu intrebare.
In 2012 am divortat in urma partajului masina ia revenit sotului,masina fiind inmatriculata pe numele meu.In cazul in care este prins fara rovinieta amenda o plateste el sau eu.Pot contesta amenda cu acte partaj,divort,schimbare nume.Mentionez ca nu a facut acte la politie pe numele lui.Astept un raspuns-multumesc
In cazul in care sotul primeste amenda, iar masina este inca inmatriculata pe numele dvoastra, veti primi procesul verbal de contraventie, dvoastra, din pacate.
Atunci va trebui sa formulati plangere contraventionala impotriva acestuia.
Mai mult decat atat, pt. a evita ca pe viitor sa primiti alte amenzi, este necesar sa ii cereti fostului sot sa se prezinte la la Politie, Sectia inmatriculari-radieri autovehicule si sa indeplineasca toate formalitatile necesare in vederea transcrierii transmiterii dreptului de proprietate asupra vehiculului.
Va sfatuiesc, ca in cazul in care nu puteti avea un dialog cu acesta, sa ii transmiteti o notificare, in acest sens, prin avocat.
Buna ziua,eu am depus acte la politie prin care am anuntat ca am instrainat masina si am primit notificare de la ei ca au facut mentiunea in baza de date dar numai el pote face transcrierea.Nu pot dialoga.Multumesc!