avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa concediu de maternitate

Firma la care am lucrat si de unde am ramas in concediu de maternitate s-a inchis in timpul concediului de maternitate. Acum mi se termina concediul si am nevoie de acte pentru intocmirea dosarului de somaj. Am nevoie de o decizie de incetare a contractului de munca si de o adeverinta cu 12 salarii pe care persoana care a condus firma la care am lucrat zice ca nu mi le poate emite deoarece nu le poate face nici cu data inchiderii firmei adica 2009, nici acum pentru ca firma nu mai exista.
Si eu ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:23, 25 Aprilie 2014
Incercati sa luati legatura cu administratorul judiciar/ lichidatorul angajatorului dvs..

Cand s-a inchis societatea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde imi fac rost de actele pentru somaj daca firma s-a inchis in timp ce eu eram in concediu de maternitate? ioanamariab ioanamariab Buna ziua Sunt din jud Mures, am lucrat la o firma 3 ani, in iunie 2012 am intrat in concediu de maternitate. Firma la care am lucrat a intrat in insolventa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere copil, apoi somaj carst_dany carst_dany Buna ziua, Am intrat in concediu de maternitate din data de 01.01.07. Perioada de 2 ani cat am primit indemnizatie de crestere a copilului s-a terminat. ... (vezi toată discuția)
Suspendarea si incheierea cartii de munca danutzik danutzik in luna ianuarie 2009 am intrat in concediu medical, continuand cu concediu prenatal in lunile februarie si martie 2009 (lunile intregi). am nascut pe 12 ... (vezi toată discuția)