Buna ziua!
Am contract cu un operator de telefonie mobila de 12 ani, 2 numere pe acelasi contract. Acum doresc modificarea tipului de abonament cu unul mai ieftin. Este legala prelungirea obligatorie de catre compania de telefonie mobila a contractului cu 12 luni sau 24 de luni ori de cate ori solicit o modificare de tip al abonamentului? Pentru ca la unul din numerele din contract refuza sa-mi modifice abonamentul cu unul mai ieftin, ei spun ca mai am 11 luni de contract, iar la numarul pentru care accepta modificarea abonamentului cu unul mai ieftin, vor, din nou, sa-mi si prelungeasca OBLIGATORIU, contractul cu 12 luni.
Multumesc!
Multumesc mult pt. raspunsuri.
Ciudata chestie, sa te tina legati cu forta in niste contracte pe care nu le mai poti plati, si, mai ales, pt. niste servicii viitoare.
Pana si la o banca, daca ai credit, adica niste bani luati cu imprumut, de care deja ai beneficiat, se pot face rescadentari atunci cand clientul intampina dificultati financiare, iar eu nu pot sa modific pentru viitor un contract, adica pt. niste servicii de care inca nici nu am beneficiat... Mi se pare stupid.