avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Model plangere CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Model plangere CEDO

Buna ziua
Am cerere inregistrata la CEDO din 2008,iar acum a fost declarata admisa,am primit punctul de vedere al Guvernului care bineinteles nu este de acord cu cele solicitate de mine,iar Curtea imi cere si mie un ultim punct de vedere.
Va rog ,daca cineva are un model de asfel de act sa ma ajute
Cu multumiri!
Stimat forumist,

Apărările unei cauze la Curtea Europeană a Drepturilor Omului nu sunt, știu și eu, mandate poștale pentru care aveți expus un model completat în vitrina Oficiului.

Cauzele se tratează profesionist, iar argumentele nu sunt generice, ci privesc cu strictețe Expunerea Faptelor, Întrebările puse Părților, dar și pledoariile scrise ale Guvernului.

Prin urmare, nici vorbă despre ,,un model de astfel de act,,.

Cu stimă.

Multumesc mult andreigrigor
Buna ziua. Eu va pot da un model de cerere CEDO. Sa-mi lasati o adresa de mail si va trimit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire material suplimentar formular cedo vasile2013 vasile2013 Intrucat din 2014 formularul CEDO are o alta forma, mult mai exacta, as avea si eu o intrebare legata de anexa la formularul de cerere, cuprinsa in cadrul ... (vezi toată discuția)
Cedo plugarualexandru plugarualexandru Buna ziua,societate cu pretentii banesti la CEDO din iulie 2010,in prezent la sectiunea 3,in ianuarie 2013 la solicitarea cedo am trimis pretentiile materiale ... (vezi toată discuția)
Retrimitere in fata marii camere raffica raffica cauza mea la cedo a fost retrimisa in fata marii camere................ce inseamna acest lucru, si cam cat ar dura pana judecatorii se vor decide asupra ... (vezi toată discuția)