avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar la procuror
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar la procuror

am un dosar la procuror alcoolemie prima proba 1,05 a doua 1,15 in crestere daca asta conteaza ptr ei ? acum astept sa ma cheme sa vad ce decide procuroru meseria mea de baza este sofer profesionist 3 categorii + 2 atestate permis de aproape 5 ani singurul intretinator al familiei copil de 5 luni depind de permisu asta oare conteaza la procuror toate astea sami dea nup? si faptul ca am facut si un memoriu in care am mentionat regretele ptr fapta comisa si tot ce tine de situatia financiara a familiei decand am ramas fara permis astept un raspuns dela cineva care are cunostinte despre cazuri ca al meu va multumesc
Cel mai recent răspuns: nelutu30 , utilizator 20:02, 3 Mai 2009
Sa va dea nup, la aceasta alcoolemie..nu prea cred. Stiti, legea este egala pt toti, indiferent de situatia financiara sau alte probleme.Intrati foarte clar sub incidenta legii penale. Cel mult, in cazul in care nu aveti antecedente, ati cooperat, aveti o conduita buna, etc....cine stie, poate va alegeti doar cu o amnda penala( poate l-ati impresionat pe dl procuror deja) . Si in plus, daca tot ati obtinut acele atestate ..de sofer profesionist , categoriii si altele, nu ar fi trebuiti sa riscati a le pierde. Acum va ganditi , dupa tot ce ati facut ca aveti copil...oricum, mult succes
Sanse aproape nule de a primi solutie de NUP.Aproape inposibil.Greu probabil si o solutie de SUP si aplicarea unei masuri cu caracter administrativ. Dar avind in vedere referintele si recomandarile exista sanse. E bine sa va rugati la bunul Dumnezeu,desi legea este egala pentru toti.
La o asemenea alcoolemie, nu va asteptati sa va dea NUP sau SUP.
Depinde ce ati declarat, in functie de aceasta, puteati sa solicitati o reclaculare de alcoolemie.
Ar fi trebuit sa va ganditi inainte de a consuma alcool la consecintele negative , cu atat mai mult ca stiati ca sunteti sofer de meserie si din aceasta va intretineti familia.
Daca nu aveti antecedente, cu un martor in circumstantiere, cu o caracterizare, copii dupa certificatul de nastere al minorului, cat si o adeverinta de la circumscriptia financiara ca sotia nu are venituri, puteti sa vi se acorde circumstante personale atenuante, si sa obtineti o pedeapsa mai mica.
Eu zic sa nu va faceti iluzii ca o sa scapati cu o amenda,...poate in urma recalcularii alcoolemiei.
cu stima,
av.Werbic stefania
mentionez nam avut deaface pana acum cu politia sau antecedente este prima abatere am cooperat ,vad ca aici toata lumea care raspunde ma si judeca stiti oare cat sufar eu? oare sunt singurul care a gresit vo data oare voi ceilalti nu ati facut greseli in viata sau sunteti curati? infine multumesc orcum de raspunsuri si sper cu ajutoru lu dumnezeu sa fie bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de solutionare la parchet Ionatan Ionatan Am un dosar penal ce dateaza din decembrie 2008 deoarece am condus cu permisul suspendat. In luna aprilie a.c. la politie mi-au zis ca dosarul meu este trimis ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan AndreiBota AndreiBota Buna ziua va rog sa imi raspundeti la o intrebare. Am fost prins la volan cu alcolemie de1 la mie in sange,o singura proba. Ce mi se poate intampla? Pot sa ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan zazutzu zazutzu Buna ziua !! ...acum 9 luni am fost prins in trafic conducand sub influenta bauturilor alcoolice. In urma testarii cu etilotestul a iesit 0,7...iar la analize ... (vezi toată discuția)