avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ttitlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ttitlu de proprietate

in 1995 am dezbatut o mostenire din care m-am ales cu 2 hectare padure.fiind prea mare distanta si eu avand f multi ani:) nu m-am dus cativa ani sa vad ce s-a intamplat cu terenul meu.cand am fost sa-l vad era trecut pe numele unui cumnat de-l meu in baza unei declaratii scrisa de mana intre cumnat si sotul meu facuta in 1978 prin care sotul meu vindea partea mea de mostenire.mai pot face ceva in prinvinta recuperarii acestui pamant.pamantul era la stat atunci.va multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: alinni , utilizator 22:10, 3 Mai 2014
Un act de vanzare/cumparare nu are nicio valoare daca nu este facut intre proprietar si cumparator.
Cum s-ar spune, sotul a vandut blana ursului din padure, ursul fiind proprietatea statului.
Daca ati devenit mostenitoare a unei paduri ati platit si impozitul aferent de la intrarea in posesie?
Cumnatul stapaneste din '78?
nu.nu am platit nici un ban impozit pentru ca dupa decizia tribunalului in care se decidea mostenirea aferenta fiecaruia, pamantul a fost trecut fraudulos in posesia cumnatului.
in 1995 s-a facut dezbaterea succesorala..pana in 90 a fost la stat la C.A.P
Terenul nu putea fi trecut in proprietatea cumnatului decat prin vinzarea de catre proprietar si nu catre cineva care nu avea aceasta calitate, respectiv, sotul dvs.
Nu ati avut cunostinta despre "vinzarea" facuta de sot? Ce s-a intamplat in 1978? Sau este vorba despre 1998?

Cine a platit impozitul de la succesiune pina in prezent si cine apare la primarie in calitate de proprietar?

Alte discuții în legătură

Servitute ff ff Am o problemă în legătură cu nevoia de servitute,astfel. Dețin un teren de la tatăl meu moștenire , teren fără servitute ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mama mea detine un teren arabil extravilan cu suprafata ... diablo950 diablo950 Buna ziua! Mama mea detine un teren arabil extravilan cu suprafata de 7,54 hectare mostenit de la bunicul meu intr-o comuna situata langa orasul in care ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire,succesiune, partaj casa,pamint si padure doior doior Bunica(mama mamei mele) a murit in 1990 si nu au ramasca mostenitori decit unchiul meu cu sotia si cu copilul acestora , cu mine si fratele meu sa împartim ... (vezi toată discuția)