in 1995 am dezbatut o mostenire din care m-am ales cu 2 hectare padure.fiind prea mare distanta si eu avand f multi ani:) nu m-am dus cativa ani sa vad ce s-a intamplat cu terenul meu.cand am fost sa-l vad era trecut pe numele unui cumnat de-l meu in baza unei declaratii scrisa de mana intre cumnat si sotul meu facuta in 1978 prin care sotul meu vindea partea mea de mostenire.mai pot face ceva in prinvinta recuperarii acestui pamant.pamantul era la stat atunci.va multumesc pentru ajutor
Un act de vanzare/cumparare nu are nicio valoare daca nu este facut intre proprietar si cumparator.
Cum s-ar spune, sotul a vandut blana ursului din padure, ursul fiind proprietatea statului.
Daca ati devenit mostenitoare a unei paduri ati platit si impozitul aferent de la intrarea in posesie?
nu.nu am platit nici un ban impozit pentru ca dupa decizia tribunalului in care se decidea mostenirea aferenta fiecaruia, pamantul a fost trecut fraudulos in posesia cumnatului.
Terenul nu putea fi trecut in proprietatea cumnatului decat prin vinzarea de catre proprietar si nu catre cineva care nu avea aceasta calitate, respectiv, sotul dvs.
Nu ati avut cunostinta despre "vinzarea" facuta de sot? Ce s-a intamplat in 1978? Sau este vorba despre 1998?
Cine a platit impozitul de la succesiune pina in prezent si cine apare la primarie in calitate de proprietar?
Servitute
ff
Am o problemă în legătură cu nevoia de servitute,astfel. Dețin un teren de la tatăl meu moștenire , teren fără servitute ... (vezi toată discuția)