avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina Vanduta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina Vanduta

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti ce se intampla cu amenzile care sunt luate pe numele meu daca eu am vandut masina si a fost radiata fiscal de la Primarie dar de la Politie nu,
Cand am vandut masina nu am pastrat numerele de inmatriculare am mers pe incredere,
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 16:57, 27 Aprilie 2014
Vor fi trimise in continuare la directia taxe si impozite de care apartineti cu domiciul si va trebui sa le contestati in instanta prezentind dovada vanzarii vehiculului.

Trebuia sa scrieti pe certificatul de inmatriculare "Instrainat catre.... la data de ....."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am gresit eu cu ceva...? draghicicristian draghicicristian In 2010 am vandut masina unui domn. Cu vanzare-cumparare, am platit restanta la fisc, nu mai figurez cu ea pe numele meu. Am toate hartiile. Am facut toate ... (vezi toată discuția)
Directia inmatriculari - anuntare vanzare autoturism ContSters320352 ContSters320352 Buna ziua. Am urmatoarea problema si nu stiu ce sa fac, va rog ajutati-ma cu un sfat: in urma cu 2 ani am vandut o masina unei persoane din alt judet. Acea ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism Popesku Popesku Buna ziua, anul trecut am vandut auto personal, am facut contract de vanzare cumparare, i-am dat talunul si cartea , apoi am trimis fiscalul la o adresa ... (vezi toată discuția)