avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat la un cabinet medical
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat la un cabinet medical

Buna seara,
Am o nelamurire in legatura cu casele de marcat,la un Cabinet medical de medicina
dentara este obligatoriu sau nu sa aiba casa de marcat.Ce documente trebuiesc
intocmite pentru prestarea de servicii unei persoane fizice.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:53, 27 Aprilie 2014
Casa de marcat nu este obligatorie pentru C.M.I.

Trebuie intocmita factura pentru serviciile executate. Daca plata se face pe loc, se elibereaza si chitanta care atesta acest lucru sau se mentioneaza pe factura ca s-a achitat cu numerar in momentul intocmirii acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cmi- chitante sau casa de marcat? cactusul cactusul As vrea sa stiu daca intr-un cabinet stomatologic (CMI), pentru lucrarile efectuate pacientilor, este corect sa se taie chitante pentru plati efectuate cu ... (vezi toată discuția)
Obligatie emitere factura pfa traducator? sonia1978 sonia1978 Sunt PFA traducator, in sistem real, neplatitor de TVA. Va rog sa-mi spuneti daca incepand cu anul 2013 este obligatorie emiterea de factura (pe langa ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am casa de marcat sau un chitantier? petru57 petru57 Buna seara.am o Intreprindere Individuala cu alte activitati postale si de curierat si nu stiu ce trebuie sa am casa de marcat sau un chitantier? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)