avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Infatisare la tribunal-cerere amanare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Infatisare la tribunal-cerere amanare

buna ziua,
la inceputul saptamanii viitoare am o infatisare la tribunal intr-un proces pe litigiu de munca. nu am reusit sa-mi angajez avocat si mi-as dori sa cer o amanare de o luna macar, pana reusesc sa gasesc un avocat bun.
pot depune in acest sens o solicitare la dosar si sa se tina cont de ea, fara a se judeca in lipsa sau cum ar trebui sa procedez?
multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: lumifatu , utilizator 11:43, 2 Mai 2014
multumesc mult! weekend placut!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare proces civil executare dobrevictor dobrevictor Buna ziua, Care ar fi consecintele neprezentarii la primul termen de judecata al unui proces civil de intoarcere executare? Mentionez ca trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Amanare un termen daca n-am avocat masayoshi masayoshi Se poate cere aceasta doar la primul termen sau la orice termen? (vezi toată discuția)
Divort florin42 florin42 Cu cat timp inainte de prima sedinta polt angaja avocat? (vezi toată discuția)