avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Info Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Info Intreprindere Individuala

Buna ziua. In cazul in care sediul social al Intreprinderii Individuale e intr-un judet , iar domiciliul meu e in alt judet, unde trebuie sa platesc contributiile la somaj si sanatate?
Cel mai recent răspuns: GFC , utilizator 22:51, 28 Aprilie 2014
la domiciliul fiscal al persoanei fizice, nu cel al sediului social al II

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala - angajare dori89 dori89 As vrea sa imi deschid o II, dar am nelamuriri in legatura cu modalitatea in care as putea sa lucrez si eu la propria II. Din cate am inteles nu ma pot angaja ... (vezi toată discuția)
Sotia pfa si indemnizatia de crestere a copilului DanielaBorza DanielaBorza Bună ziua. In luna Noiembrie a anului 2014 m-am inregistrat la Casa de asigurari Cj ca sotie a unui pfa și am incheiat un contract de asigurare pt cei ... (vezi toată discuția)
Contributii la stat pentru pensie, sanatate si somaj florin40 florin40 Buna ziua,am si eu o intrebare.Am incheiat un contract cu casa de pensi in 2015 si vreau sa stiu daca prin acest contract sant asigurat si la casa de sanatate ... (vezi toată discuția)