avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executat Silit RATC . Ajutor
Discuție deschisă în Executare silită

Executat Silit RATC . Ajutor

Buna ziua am o problema grava rau de tot ... Am primit amenda RATC , cand am fost prins am predat bulentinul , am primit apoi acasa un proces verbal de constataresi sanctionare a contraventiilor prin care imi spune sa platesc suma de 200 lei in terment de 15 zile altfel voi fi EXECUTAT SILIT !!! toate datele mele sunt scrise corect , si bine inteles si martorii ... Nu ma pricep , eu voi primi salariu pe data de 30 mai :| ce fac eu pana atunci ? procesul verbal scrie aici ca a fost incheiat tocmai pe data de 14 aprilie dar eu azi l-am primit si nu am bani sa-l platesc pana pe 30 mai :| voi fi executat silit ??? Se poate sa astepte mai mult de 15 zile ? sau ma pregatesc sa raman fara televizor ??? ...
Cel mai recent răspuns: Ivona Calugaru , Avocat 21:38, 28 Aprilie 2014
Pana sa ramaneti fara televizor este cale lunga.
Platiti amenda cand veti primi salariul si nu mai intrati in panica ci cumparati bilet la urcarea in mijloacele de transport ptr evitarea stresului.
imi spune sa platesc suma de 200 lei in terment de 15 zile

Termenul de 15 zile este de 15 zile de la comunicarea PV
Problema ca executarea silita nu se demareaza asupra bunurilor de uz personal=televizor ,ci de regula executarea silita se demareaza asupra bunurilor mobile,imobile,drepturi salariale,conturi-prezente si viitoare pana la concurenta debitului de recuperat
Puteti contesta procesul verbal de contraventie, iar in acest caz puteti castiga timpul necesar pt a face rost de bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare p.v./ amenda ratc - e posibil? bassmafya17 bassmafya17 Buna ziua.Va deranjez si eu cu o intrebare: Vreau sa va intreb si eu daca este legala urmatoarea procedura. In anul 2011 am fost amendat de ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala Cable Cable am primit o amenda pe ratc(Regia Autonoma de Transport in Comun, Constanta), in valoare de 100 ron(daca nu o platesc in 48 de ore, se face 200ron) si in proces ... (vezi toată discuția)
Amenda se comunica la fisc? raul_bonea raul_bonea Buna, am luat o amenda de 7 milioane pt doua palme ,asta conteaza mai putin cred,politistul care mi-a dat amenda ma si lovit din pacate martori nu sunt si nu ... (vezi toată discuția)