avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Evacuare chiriasi
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Evacuare chiriasi

Buna ziua;Am contract de inchiriere spatiu comercial cu mai multe persoane in acelasi sediu. Una dintre chiriase creeaza permanent probleme celorlalte chiriase -le "fura" clientii, le vorbeste urat , se cearta, etc. Cum as putea face rezilierea contractului, avand in vedere ca, aceasta chiriasa plateste la timp si are contract pe 1 an. Multumesc mult pentru info.
Cel mai recent răspuns: Ivona Calugaru , Avocat 21:18, 28 Aprilie 2014
Daca nu ati prevazut in contract, motive pentru care ar putea fi contractul reziliat, nu puteti rezilia inainte de termen.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere spatiu comercial popescuedi popescuedi cum pot rezilia un contract de inchiriere spatiu comercial daca este incheiat pe o perioada nedeterminata si chiriasul nu doreste rezilierea acestuia ? (vezi toată discuția)
Reziliere contr. de inchiriere/desfiintare pct de lucru hajnyci hajnyci Buna ziua, Am inchiriat un spatiu pentru o firma care si-a stabilit sediul principal la imobilul inchiriat. Chiriasul avea probleme cu clientii (nu au ... (vezi toată discuția)
Clauza in contractul de inchiriere spatiu ContSters75393 ContSters75393 Doresc sa inchei un contract de inchiriere spatiu comercial pe o durata de 3 ani dar am o nelamurire in cazul in care firma nu m-ai da randament pot rezilia ... (vezi toată discuția)