avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Evacuare chiriasi
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Evacuare chiriasi

Buna ziua;Am contract de inchiriere spatiu comercial cu mai multe persoane in acelasi sediu. Una dintre chiriase creeaza permanent probleme celorlalte chiriase -le "fura" clientii, le vorbeste urat , se cearta, etc. Cum as putea face rezilierea contractului, avand in vedere ca, aceasta chiriasa plateste la timp si are contract pe 1 an. Multumesc mult pentru info.
Cel mai recent răspuns: Ivona Calugaru , Avocat 21:18, 28 Aprilie 2014
Daca nu ati prevazut in contract, motive pentru care ar putea fi contractul reziliat, nu puteti rezilia inainte de termen.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere spatiu comercial popescuedi popescuedi cum pot rezilia un contract de inchiriere spatiu comercial daca este incheiat pe o perioada nedeterminata si chiriasul nu doreste rezilierea acestuia ? (vezi toată discuția)
Clauza in contractul de inchiriere spatiu ContSters75393 ContSters75393 Doresc sa inchei un contract de inchiriere spatiu comercial pe o durata de 3 ani dar am o nelamurire in cazul in care firma nu m-ai da randament pot rezilia ... (vezi toată discuția)
Reziliere contr. de inchiriere/desfiintare pct de lucru hajnyci hajnyci Buna ziua, Am inchiriat un spatiu pentru o firma care si-a stabilit sediul principal la imobilul inchiriat. Chiriasul avea probleme cu clientii (nu au ... (vezi toată discuția)