avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Portare in Orange din Cosmote inainte de termen
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Portare in Orange din Cosmote inainte de termen

Buna ziua.Doresc sa intreb pe cineva care se pricepe in domeniu.Situatia sta asa :
Am contract cu Cosmote semnat in 22/04/2014 pe o perioada de 24 luni,am vorbit cu agentul care se ocupa de noi de la Cosmote (este abonament business) ca nu mai vreau sa continui cu ei,ca ma mut in alta retea si il intreb la telefon daca trebuie sa depun ceva cerere,a zis ca nu,deoarece compania unde ma voi porta de ocupa cu toate actele(la fel au zis si cei de la Orange),si l-am intrebat cu ce data pot sa ma mut sa nu fie probleme,a zis ca 23,24 linistit,am zis hai fie 28.04 sa fiu eu linistit.Am portat doar 8 numere,3 nu le-am portat.Astazi spre surpinderea mea celelalte 3 functionau,am mers frumos la reprezentanta Cosmote si am intrebat cum le inchid pe cele 3.Imi zice domnul de acolo,pai faceti o cerere scrisa si vi le dezactivam cand vi se termina contractul.Zic cum asa?Ca contractul meu e terminat,zice nu domle ca e pana in 17.05.2014.Si mi-a zis ca pe cele 8 numere pe care le-am portat v-a trebui sa platesc taxa de reziliere !!!
Acuma stau si ma intreb ce naiba sa fac #-o
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 11:39, 29 Aprilie 2014
faceti solicitare scrisa in care mentionati data incetarii, conform contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartela suspendată Blackcaffe Blackcaffe Buna ziua, Acum ceva timp am portat un numar reincarcabil de la telecom la orange, devenind abonament. După care la aprox. 6 luni am portat un abonament ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cosmote eueu1 eueu1 Buna seara.Acum 2 ani mi-am luat o cartela Cosmote si am portat-o la Vodafone.Acum ceva timp un prieten ma suna din alta retea si imi spune ca am restrictionat ... (vezi toată discuția)
Cosmote si reziliatul qqwef qqwef Buna ziua , in urma cu 4 luni am hotarat sa ma portez la alta companie , mai pe scurt cautam sa reziliez contractul cu cosmote de 2-3 luni , mereu cu scuze ca ... (vezi toată discuția)