avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bani de recuperat pe lunile lucrate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bani de recuperat pe lunile lucrate

Sotul meu lucreaza la o firma de transport, avand sediul in alt judet! Problema mea este urmatoarea: firma nu le-a mai dat salariul din luna ianuarie 2009, de o luna iau trimis acasa , ,,in concediu", asa le-au spus, iar acum a aflat ca iau dat in somaj de o luna , inclusiv fara sa semneze vreun act, nu au platite viramentele ! Numai telefonic sa discutat! Nu a primit nici un act prin care sa ateste ca este somaj sau altceva! Iar mai noua s-a pus sechestru pe societate si pe autovehicule! Mai este vreo sansa de recuperat banii pe lunile lucrate , poate lua somaj?
Faceti repede o sesizare scrisa catre ITM din judetul in care se gaseste societatea si reclamati cele intamplate: neplata salariului, cereti sa aflati situatia actuala a salariatului respectiv. Daca aflati ca societatea se afla in faliment, va trebui sa luati legatura cu administratorul judiciar numit de instanta pentru a va inscrie la masa credala cu salariile si restul drepturilor neridicate de sotul dvs.
in acest caz va puteti adresa ITM sau unui avocat pentru a va sprijini in demersurile necesare.Trebuie sa avem toate detaliile problemei pentru a ne pronunta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salariu /ce cale sa urmez? MIKKKI MIKKKI BUNA ZIUA, AM MARE NEVOIE DE SPRIJINUL D -VOASTRA SOTUL MEU A LUCRAT PANA PE 10 MAI 2010 8 ANI DE ZILE LA O FIRMA UNDE DE 1 AN TOT AU PROBLEME CU PLATA SAL ... (vezi toată discuția)
Neplata salariala dan.parnavel dan.parnavel buna ziua. am incheiat activitatea la o SC, si nu mi s-a mai platit salariul pe ultima luna de lucru si nici concediul pe anul in curs. mentionez ca am in ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani restanti de la firma in faliment poni poni Buna ziua, Pe 15 martie 2009 am intrat in somaj prin restructurarea postului. Nici pana la aceasta data nu mi s-a dat salariul restant plus cel compensatoriu ... (vezi toată discuția)