avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Informare parasire domiciliu conjugal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Informare parasire domiciliu conjugal

sotul a parasit domiciliul de 3 luni. avem un copil minor de 3 ani. suntem in divort, intentat de mine. a venit sa-si ia lucrurile -hainele lui si boze, in lipsa mea. am cerut sa vina sa aduca cheia. trebuie sa fac o hartie cu el gen proces verbal cu ce a luat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:56, 30 Aprilie 2014
Daca sunt bunuri comune puteti face hartia.
Sa aveti si 2 martori cand semneaza.
Daca sunt bunuri personale haine sau poze ( cred ca nu le-a luat pe toate) nu are de ce scrie acest lucru. daca veti partaja din bunurile mobile, puteti face un inscris prin care sa impartiti acele bunuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la oficiul starii civile si impartire bunuri stoianflorian stoianflorian buna va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Am decis impreuna cu partenera sa desfacem casatoria la oficiul starii civile de care apartinem. In ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu dama cu flori dama cu flori buna ziua as avea rugamintea sa ma sfatuiti in legatura cu parasirea de domociliul cu un minor si cu bunurile din casa.e corect? pot justifica, cu martori, ca ... (vezi toată discuția)
Divort + partaj = prima sedinta e cu public ? loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Am fost programata la inceputul lunii septembrie la prima infatisare in calitate de reclamant (eu am intentat divortul). Nu avem copii, avem ... (vezi toată discuția)