avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren agricol

Buna ziua va rog sa ma ajutati daca puteti...am un titlu de proprietate al tatalui care a decedat in 2002.are un pamant in comuna lucieni langa orasul pogoanele jud.buzau si are 1 pogon 50 hectare.as vrea sa stiu cu cat se vinde. Va. multumesc
Cel mai recent răspuns: alynabratu , utilizator 21:09, 30 Aprilie 2014
Buna ziua,
1. Ori un pogon ori 50 de hectare? (un pogon inseamna 0,5 ha).
2. Intai trebuie facuta succesiunea abia apoi sa vindeti.
3 valoarea o gasiti pe net la vanzati terenuri.
0.5ha. Am cautat pe net dar numi zice exact pt zona unde este.vroiam sa stiu cu cat se vinde in zona aia tinand cont k e la tara cred ca nu se vand ca la oras.multumesc oricum.o seara buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune vali_ned vali_ned [b]Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la speta mea. Bunica mea doreste sa ne vanda 8 hectare de pamant mie si fratelui meu, cate 4 ha de fiecare. ... (vezi toată discuția)
Succesiune manea florentina manea florentina Buna ziua.Sotul meu a decedat in anul 2000, iar acum frati sotului vor sa faca succesiunea la pamantul mostenit de la parinti, mentionez ca nu avem copii. ... (vezi toată discuția)
Vanzare pamant - certificat de mostenitor Ionelll321 Ionelll321 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: strabunicul meu (tatal bunicului meu) a avut un titlu de proprietate pe o suprafata totala de 3 hectare, dupa ... (vezi toată discuția)