avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie inmanata vecinului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie inmanata vecinului

Salut . Azi m-am trezit cu un politist la usa , cauta un vecin sa ai lase o citatie sau ceva de genu ... si mi-a spus ca e parte vatamata .Deoarece nu era acasa .A intrat la mine si mi-a cerut buletinul si apoi ma pus sa semnez. As vrea sa stiu dc mi-a cerut datele mele si daca o sa am vreo legatura sau ceva de genul . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:54, 30 Aprilie 2014
Agentul de politie trebuia sa inmaneze citatia administratorului/portarului sau in lipsa acestora trebuia sa afiseze pe usa vecinului o instiintare.
Cu toate acestea, ar fi bine daca i-ati inmana citatia vecinului dv.
domnul politist a lasat citatia in usa vecinului. dar nu inteleg dc mi-a cerut datele mele personale si ma pus sa semnez .
ca martor ca l-a citat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate citatie liliaxinte liliaxinte Problema este urmatoarea: Am primit 2 citatii, mai intai pe numele sotului meu(citatie care care avea cateva elemente lipsa:calitatea in care era chemat; ... (vezi toată discuția)
Afise lipite pe usa mea Dana Marin Dana Marin Buna ziua, As dori sa stiu ce lege exista impotriva celor care lipesc afise - instiintari de plata - pe usa apartamentului proprietatea mea si unde pot fi ... (vezi toată discuția)
Amenda cnadnr , art.27 oug 2/2001 razvanpopescu razvanpopescu Am luat amenda pentru ca nu am avut rovigneta . Amenda mi-a fost adusa la domiciliu, nu am fost gasit la domiciliu drept urmare, cel imputernicir de CNADNR a ... (vezi toată discuția)