avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Plafon plati catre persoane fizice
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Plafon plati catre persoane fizice

va rog sa imi spuneti care este pana la urma plafonul platilor efectuate de catre o SC catre o persoana fizica .mai clar societatea a cumparat un utilaj de la o persoana fizica cu contract vanzare cumparare autentificat la notar .jumatate din valoare sa platit prin banca cealalta jumatate se va plati prin casa .cat pe zi avem voie sa platim cash catre persoana fizica 5000 sau 10000 ?in contract trebuia specificat modul de plata al utilajului ?
Potrivit art.5 alin.(2) lit.b)din OG nr.15/1996(inca in vigoare)nu exista o limita a platilor in numerar efectuate de persoane juridice catre persoane fizice.
buna ziua va rog din suflet sa ma ajutati cu un model de plan de reorganizare necesar pt cerera de intrare in insolventa generala .nu am facut asa ceva si nu stiu ce trebuie sau cum trebuie conceput .
in lista de acte scrie :
,,o declaratire prin care debitorul isi arata intentia de intrare in in procedura simplificata sau de organizare ,conform unui plan prin restructurarea activitatii ori prin lichidare in tot sau in parte a verii in vederea stingerii datoriilor ,,
cererea noastra va fi insolventa generala -reorganizare
La solicitarea dvs.va poate raspunde doar un practician in insolventa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii de depus in insolventa adrianabresug adrianabresug ce se intampla cand o firma isi declara insolventa ? ce obligatii are ? daca suntem platitori de tva mai emitem facturile cu tva ?clientul mai are voie sa il ... (vezi toată discuția)
Ridicare numerar din mai multe conturi bancare top_afaceri top_afaceri SC ridica numerar de la banca 10000lei pe zi, pt divers. Problema intervine cand exista mai multe conturi deschise la mai multe banci. Poate sa ridice numerar ... (vezi toată discuția)
Procedura reorganizare juridica b.cozos b.cozos Buna ziua, In urma cu aproape un an un client rau platnic m-a adus intr-o imposibilitate de a continua platile la finante. Pe parcursul acestui an am incercat ... (vezi toată discuția)