va rog sa imi spuneti care este pana la urma plafonul platilor efectuate de catre o SC catre o persoana fizica .mai clar societatea a cumparat un utilaj de la o persoana fizica cu contract vanzare cumparare autentificat la notar .jumatate din valoare sa platit prin banca cealalta jumatate se va plati prin casa .cat pe zi avem voie sa platim cash catre persoana fizica 5000 sau 10000 ?in contract trebuia specificat modul de plata al utilajului ?
Potrivit art.5 alin.(2) lit.b)din OG nr.15/1996(inca in vigoare)nu exista o limita a platilor in numerar efectuate de persoane juridice catre persoane fizice.
buna ziua va rog din suflet sa ma ajutati cu un model de plan de reorganizare necesar pt cerera de intrare in insolventa generala .nu am facut asa ceva si nu stiu ce trebuie sau cum trebuie conceput .
in lista de acte scrie :
,,o declaratire prin care debitorul isi arata intentia de intrare in in procedura simplificata sau de organizare ,conform unui plan prin restructurarea activitatii ori prin lichidare in tot sau in parte a verii in vederea stingerii datoriilor ,,
cererea noastra va fi insolventa generala -reorganizare