avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Facturi cu sau fara TVA ptr. activitatea de inchiriere
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Facturi cu sau fara TVA ptr. activitatea de inchiriere

Societate cu TVA la incasare inchirieaza un spatiu unei societati, emite factura de inchiriere cu sau fara TVA?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 13:40, 30 Aprilie 2014
Activitatea de inchiriere este scutita de tva.Daca doriti sa facturati cu tva veti depune in acest sens la Anaf o notificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere danielamihai10 danielamihai10 Persoana juridica am inchiriat spatiu ,as vrea sa stiu daca ca persoana juridica trebuie sa fac o notificare catre finante si daca da, cum ? (vezi toată discuția)
Tva la chirie cristinasova cristinasova Buna ziua! O societate nou infiintata platitoare de TVA, care plateste 3% impozit pe venit inchiriaza un spatiu proprietate catre o alta societate neplatitoare ... (vezi toată discuția)
Nota contabila miutaradu miutaradu sunt societate comerciala, am inchiriat un spatiu , am primit bani pe chirie in luna eliberand factura fiscala cu tva si chitanta Cum se fac contarile ? (vezi toată discuția)