avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Scutire impozit venituri - persoana handicap grad 1
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Scutire impozit venituri - persoana handicap grad 1

Tatal meu, pensionar detinator al unui certificat de handicap defintiv grad 1 (orb si handicap grav motor) are un apartament in proprietate, pe care doreste sa il vanda. As dori sa stiu daca legislatia in vigoare prevede scutire de impozit pe suma rezultata din vanzarea proprietatii pentru persoanele cu handicap grav grad 1 . Din cate am studiat in lege, este scutit doar de impozitul pe venituri, dar legea este neclara in ceea ce priveste scutirea de impozit in cazul veniturilor rezultate din vanzarea unei proprietati. Notiunea de venituri include si suma rezultata din vanzarea unui bun imobil? Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:00, 1 Mai 2014
Nu este scutit de obligatia platii impozitului aferent transfer drept de proprietate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit pe casa negru daniel negru daniel Buna ziua, sunt persoana cu handicap grad accentuat sau 2 cum era mai demult, asi dori sa stiu se poate sa fiu scutit de impozitu pe casa daca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Scutire sau reducere impozite persoana handicap accentuat sadrian sadrian Va salut. Tatal meu este pensionar si este incadrat la grad de handicap accentuat. Va rog sa-mi spuneti de care impozite si taxe este scutit. Noul Cod ... (vezi toată discuția)
Scutiri taxe și impozite locale Bobocgabriel2018@yah Bobocgabriel2018@yah Este scutita o persoana încadrată in grad 1 de invaliditate de taxe și impozite locale (vezi toată discuția)