avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cont bancar blocat - proces contencios administrativ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cont bancar blocat - proces contencios administrativ

Buna ziua!

De curand contul bancar al firmei mele a fost blocat, dupa un proces in instanta, pentru executare. Decizia finala a tribunalului nu a fost data, insa contul este blocat.

Cum pot proceda pentru a debloca contul, macar pentru o perioada scurta de timp?

Va multumesc anticipat!
Raspunsul dvs. m-ar putea ajuta enorm!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:34, 1 Mai 2014
Daca contul a fost blocat, atunci acest lucru s-a intamplat in urma solicitarii exprese in acest sens a unui executor judecatoresc care a pornit executarea silita dupa ce mai intai v-a somat in sensul achitarii sumei respective.

In prealabil, executorul a primit si incuviintarea din partea instantei, incuviintare care sa da in urma depunerii hotararii legalizate.

Deci cel mai probabil hotararea este redactata.

Daca nu au trecut 15 zile de la poprirea contului sau primirea somatiei, puteti formula contestatie la executare, solicita suspendarea provizorie a executarii si deblocarea contului, motivand temeinic aceasta cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita mihai333 mihai333 Buna ziua,as dori sa ma lamuriti sipe mine cu un lucru;m-am judecat cu un vecin in doua procese cvile.Intr-un proces am inceput executarea civila pentru o ... (vezi toată discuția)
Proceduri ... ioanandrei ioanandrei VA ROG: Intr-un DOSAR DE EXECUTARE SILITA a unei PERSOANE JURIDICE ( bineinteles incuviintat ) EXECUTORUL : - emite somatia in data de 01. - ... (vezi toată discuția)
Executare silita poprire pe salariu- cuantum legal Stian Stian Buna ziua.Doresc sa stiu in cazul unei executari silite sau a unei popriri pe salariu , cat la % mi se retrage din suma bagata de angajator?Se poate sa mi se ... (vezi toată discuția)