avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar trimis la Parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar trimis la Parchet

De ce nu pot lua la cunostiinta nimic,despre un dosar ce se presupune ca a fost trimis la Parchet?
Multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: Petrescu Laurentiu , Avocat 20:10, 1 Mai 2014
Ce fel de demersuri ati intreprins ca sa aflati detalii?
Cunoasteti parchetul responsabil si numarul dosarului ?
Ati fost citat in vreo calitate in aceasta cauza? Pentru ca daca va vizeaza in mod direct nu aveti decit sa angajati un avocat care se v-a deplasa la politie sau parchet si in baza delegatiei avocatiale (mai ales ca in noul cod s-au schimbat si conditiile de studiu al dosarului in cursul urmaririi penale) v-a afla ceea ce va intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! ma interesează cum pot sa am acces direct la dosarul ... Nicoleta T. Nicoleta T. Bună ziua! Ma interesează cum pot sa am acces direct la dosarul meu și care este procedura ca sa il vad( dosar penal- accident de circulatie). (vezi toată discuția)
Instiintare de la parchet rapid2121 rapid2121 Buna ziua. Am si eu o intrebare, daca ma puteti lamuri si pe mine. Am primit azi o instiintare pe numele meu, pusa in usa pt ca eram la ... (vezi toată discuția)
Prezentarea materialului de urmarire penala - partii vatamate xuser xuser Avand in vedere ca invinuitul are urmatoarele drepturi [quot] Prezentarea materialului Art. 250. - Dupa punerea in miscare a actiunii penale, daca au ... (vezi toată discuția)