avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune

buna ziua, sotul meu este judecat ca si complice ptr infractiunea de inselaciune,dosarul fiind acum la camera preliminara.problema este ca el sustine ca este nevinovat,dar din rechizitoriu rezulta ca procurorul il considera vinovat si mai ales datorita faptului ca are recidiva postexecutorie,ca are 8 clase,iar la momentul respectiv nu avea loc de munca cu toate ca el vindea in piata cu certificat de producator.infractiunea a avut loc in 2007,dosarul a stat la politie pina in 2013.el a dat o declaratie la inceput,a fost retinut 55 zile,dupa care i-a dat drumul.din 2007 si pina in 2013 nu a mai fost chemat,este normal?recidiva ii va afecta,tinand cont ca a fost condamnat in 2001 la 3 ani inchisoare cu un rest de pedeapsa de 4luni?si chiar daca este judecat ar putea in paralel sa depuna cerere ptr reabilitare sau i se va respinge?daca va fii condamnat pe langa pedeapsa pe care o va primi,i se va da si spor de pedapsa?
Cel mai recent răspuns: amales , utilizator 01:27, 14 Mai 2014
alin 1,2,3 si 5
ce inseamna A,N?
autor necunoscut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care cod de procedura penala se aplica in cazul urmator? vrica vrica Plangerea la parchet a fost depusa in Decembrie 2013 Rezolutia data in 24 Ianuarie 2014 comunicata in 28.03.2014 in care sint invocate articole din vechiul cod ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg nimic Eu0904 Eu0904 Ora estimata: 08:30 Complet: Pamânări/incidente 4 Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: Dosar nr...../212/2018 ÎNCHEIERE 12.10.2018 În baza art.318 ... (vezi toată discuția)
Inselaciune - prescrierea si prescrierea speciala criscris77 criscris77 ptr inselaciune prescrierea pe noul cod este de 5 ani,iar prescrierea speciala de 10 ani.Cand este valabila cea de 5 si cand este valabila cea de 10.mai clar ... (vezi toată discuția)