avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intrebare vanzare casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intrebare vanzare casa

Buna ziua. Am vandut decurant o proprietate (casa P+1E) si in proiectul initial era stipulat vopsirea pe exterior cu vopsea decorativa. Intre timp casa a fost vanduta, iar in contractul de cumparare scrie doar ca se vinde casa P+ 1E din BCA si tigla tip Lindab. Noul proprietar doreste sa ma dea in judecata deoarece nu este folosita vopseaua decorativa la exterior ca in proiectul casei. Ar putea avea castig de cauza? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 15:33, 2 Mai 2014
Avand in vedere ca la momentul incheierii formalitatilor transferului dreptului de proprietate asupra bunului imobil cumparatorul avea cunostiinta despre situatia de fapt,rezulta ca a acceptat achizitia in conditiile existente
atat timp cat descrierea imobilului in contractul de vanzare-cumparare corespunde cu starea reala consider ca, cumparatorul a avut cunostinta de lipsa vopselei decorative la exterior si a acceptat sa cumpere in conditiile existente
Ultima modificare: Vineri, 2 Mai 2014
Anamaria Plevit, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca pe o constructie viitoare ela76 ela76 Conform art. 2380 NCC, exista posibilitatea constituirii unei ipoteci pe o constructie viitoare, care va fi inscrisa provizoriu in CF. Speta este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)
Prima casa4 - imobilul e al parintilor insidetrader73 insidetrader73 Buna Ziua, Doresc sa-mi achizitionez un imobil prin intermediul programului PC 4. Imobilul este al parintilor (am inteles ca se pot achizitiona imobile de ... (vezi toată discuția)
Conditii demolare casa in calcan danaza69 danaza69 Casa in care locuim a fost construita in calcan pe 2/3 cu a vecinului din spate. Ne-am trezit ca s-a vandut casa din spate si noul proprietar, fara sa ceara ... (vezi toată discuția)