avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contractul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contractul de munca

contractele de munca pt angajati mi le vor da cei de la ITM? sau trebuie sa ma duc eu cu ele atunci cand fac angajarile?:hm:
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 19:59, 4 Mai 2009
Raspuns.
Mergeti dvs. la I.T.M.
Nu uitati de termene, in termen de 20 zile se inregistreaza C.I.M. si in 5 zile eventualele m odificari.
Inocentia
Impreuna cu formularul completat, cele 3 formulare ale CM, copie CI si declaratie ca are carte de munca ori nu, se merge la ITM in termen de 20 zile de la semnarea CM, pentru depunere in vederea vizarii.
SFARTZ ANDREEA a scris:

contractele de munca pt angajati mi le vor da cei de la ITM? sau trebuie sa ma duc eu cu ele atunci cand fac angajarile?:hm:

Va duceti dvs cu ele, gata completate.
Aveti grija la termenul de inregistrare a c.i.m. la ITM , termen postat mai sus de colegii mei.
La unul din cele 3 exemplare de contract pe care le duceti al ITM trebuie sa atasati si copie de pe actul de studii in baza caruia s-a facut incadrarea.
ITM verifica daca codul COr al meseriei trecute in contract este corespunzator cu studiile persoanei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal firma noua simona.elisa simona.elisa buna ziua, imi spune ti va rog daca am o firma care nu a mai avut angajati si trebuie sa depun revisal pt primul angajat, pe langa revisal trebuie sa mai ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca ioan.morosan ioan.morosan Buna seara! Vreau sa intreb cum sa putea proceda in urmatoarea situatie: Contractul actual de munca imi expira la finele lunii, 28.02.2010. Cu data de ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca - angajare a.oana a.oana Buna ziua ! As dori sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema - lucrez la o firma, insa urmeaza sa imi inceteze contractul de munca cu acordul partilor cu ... (vezi toată discuția)