In urma partajului , coproprietarul caruia i s-a atribuit o camera sa spunem , care a fost ilegal alipita cladirii initiale , va trebui sa plateasca ceva celui care a facut-o ilegal ? Eventual se poate cere compensare cu teren ? Daca se va intimpla asa , nu am de unde plati . Ce facem ? Aveti o solutie ?
Daca constructia este construita ilegal (neavand autorizatie de constructie si implicit nici act de proprietate) atunci ea nu poate legal face obiectul unui partaj.
Sa inteleg ca judecatorul nu repartizeaza acea camera si magazia nimanui ? ......Ce se intimpla cu ele ?
Nu va pot da un raspuns atata timp cat nu stiu cum au fost formulate cererile in dosar, in ce temei de drept, cum v-ati aparat, ce acte s-au depus si ce probe s-au incuviintat.
Ceea ce v-am spus anterior este la nivel pur teoretic. Nu ai act de propritate nu faci dovada ca esti proprietar si nu poti partaja acel bun.
am inteles . nu sunt acte , sunt ilegal ridicate , nu se impart dar sunt pe teren...sunt tare curioasa ce va iesi din asta .
Va multumsc si SIGUR am sa va las aici un mesaj la final . Cred ca toti sunt curiosi ...
Partile care au in componenta si oamni normali s-au inteles . Aici nu este cazul . Incerc de 20 de ani sa ajung la un rezultat . Nu se poate . Oricum m-a sunat expertul sa ne anunte ca ne convoca sa refaca ceva la expertiza ( am cerut noi ) . Printre altele vazindu-ma agitata , mi-a spus ca el oricum face imparteala dupa planul care a stat la baza actelor de vinzare cumparare . Extinderile astora ramin in sarcina judecatorului. Ele fiind ilegal edificate - au recunoscut piritii si exista si constatre de la primarie , sa vedem ce iese ...Ce sa mai spun...