Va rog frumos spuneti-mi daca exista o varianta prin care sa fortez nota si sa platesc sulta in natura si anume in teren . Daca cer asta instantei inainte de a se stabili sulta si dovedesc faptul ca nu am venituri ( am si dovedit deoarece am primit ajutor 100 % avind numai 300 lei / luna ) credeti ca instanta va incuviinta plata in natura ? Sigur voi avea de platit sulta si nu cred ca va fi chiar mica . Sigur nu am sa ma pot intelege cu rudele respective . Sau alta varianta daca exista . Bani nu am...ce ma fac ?
va trebuie un avocat care sa va reprezinte interesele in acest proces... el ar sti cum sa faca, sa declare ca bunurile sunt comod partajabile in natura, sau in schimbul cotitatii lor, daca bunul nu e comod partajabil dvs sa le oferiti in compensatie teren
este comod partajabil . problema vor fi sultele . aicio asta ma intereseaza . daca se poate ca aceste sulte sa se plateasca in natura in conditiile prezentate de mine anterior . sultele se vor referi la niste extinderi ILEGAL edificate de catre piriti . S-A DOVEDIT CA SUNT ILEGAL EDIFICATE FARA ACORDUL MEU CA SI COPROPRIETARA .
Sulta este o sumă de bani ce se plăteşte pentru a compensa inegalitatea valorică a loturilor , partilor ,atribuite prin partajul judiciar. Ori de câte ori este posibil, partajul bunurilor are loc în natură, iar atunci când acest lucru nu este posibil, coproprietarul căruia instanţa i-a atribuit bunul indivizibil urmează să plătească celorlalţi coproprietari o sultă până la satisfacerea cotelor la care au dreptul.
in cazul meu ingalitatea valorica reiese din EXTINDERILE ILEGAL EDIFICATE DE CATRE COPROPRIETAR - S-A DOVETIT - ma va obliga INSTANTA sa suport ce au construit asta ilegal ??
daca nu aveti bani si nici de unde sa platiti solicitati instantei de judecata ca dumneavoastra sa fiti despagubita de cealalta parte in bani pentru partea dumneavoastra conform expertizei din dosar! Asa incheiati cel mai simplu si fara dureri de cap! Bafta multa in ceea ce vreti sa intreprindeti